Hoe kies je de beste koffiebonen?

Caffé Dono heeft voor elk moment van de dag verschillende koffiebonen.
Wij hebben ons eigen merk koffiebonen ontwikkeld die passen bij de ochtend, middag of avond. Sterke koffie of net wat milder gebrand. Ook hebben we verschillende speciale koffiebonen voor de echte koffieliefhebber. Denk bijvoorbeeld aan de kopi luwak koffie. Deze is zeker geschikt als cadeau voor de doorgewinterde koffie drinker. 

Wij helpen je graag met het vinden van jouw perfecte koffieboon.
Smaak is voor iedereen anders, maar onze experts zoeken graag mee naar de koffiebonen die bij jou passen. 

De koffie van Caffé Dono is puur genieten. Je zet met onze koffiebonen thuis het perfecte kopje koffie. De koffiebonen van Caffé Dono zijn speciaal geselecteerd en komen uit zo’n beetje alle werelddelen die koffie produceren. Denk hierbij aan koffie uit Zuid-Amerika, Afrika & Azië. 

Hoe worden de Caffé Dono koffiebonen gebrand?

Elke koffiesoort en elke soort koffieboon vraagt om een andere benadering. 
Om het maximale qua smaak eruit te halen wordt iedere soort koffieboon op zijn eigen manier gebrand. Sommige koffiebonen worden kort gebrand op een hoge temperatuur en andere worden juist langzaam gebrand op een lagere temperatuur. Zo halen we de maximaal haalbare smaak uit onze Caffé Dono koffiebonen. 

De koffie van Caffé Dono is al van een uitmuntende kwaliteit, maar de manier van branden zorgt ervoor dat onze koffiebonen tot de beste in zijn soort behoort.