Koffie op kantoor

Het staat nog in geen enkele CAO en toch is een goede kop koffie of thee een van de belangrijkste voorwaarden voor mensen om lekker te kunnen werken. Gevraagd bijvoorbeeld naar de ‘geheime’ agenda van kantoormedewerkers, heeft ieder zijn eigen moment om het eerste kopje koffie te gaan halen. ‘Direct bij binnenkomst’, ‘bij de eerste boterham’, ‘ik moet eerst gewerkt hebben zodat ik mezelf kan belonen met een kopje koffie’. Het koffiezetapparaat op het werk is dé plek waar de meeste werkoverleggen en afspraken plaatsvinden, vooral die ‘offline’.

En ook op het werk geldt: smaken verschillen en dan is het wel zo fijn als die allemaal uit één koffiezetapparaat komen. Zo zal een kantoor met vijf medewerkers een ander soort machine nodig hebben dan een fabrieks- of schoolkantine waar 100 man hun kopje koffie komen halen. Van kleine koffiezetmachine tot grote vendingsystemen met of zonder snackautomaat. Ze bestaan allemaal en wij van Caffè Dono kunnen u daar goed in adviseren.

Als koffiespecialist hebben wij ook de beschikking over ons eigen reparatiecentrum.

Koffiebar & barista op locatie

Klinkt verse koffie op jouw event je als muziek in de oren? Huur dan onze mobiele koffiebar, inclusief barista, op jouw locatie. Onze koffiebar is niet zomaar een koffiebar, maar een felgroene Piaggio! Een handige en unieke manier om lekkere koffie te schenken op locatie.

Goede koffie op jouw locatie of evenement

Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest, bruiloft of nieuwjaarsreceptie, onze Piaggio kan overal worden geplaatst. We voorzien je gasten met alle liefde van een heerlijke verse koffie, cappuccino, warme chocomel, thee of ijscappuccino. In overleg kunnen we nog veel meer leveren. Denk aan heerlijke koeken, patisserie of bonbons.

Piaggio huren

Interesse in het huren van onze Piaggio? Dan ben je van harte welkom in onze mooie zaak in Roosendaal voor een persoonlijk gesprek. Hier kun je gelijk onze sfeer proeven. Uiteraard kunnen we ook telefonisch overleggen. Samen gaan we op zoek naar de beste invulling voor de koffiebar op locatie.Onze mobiele koffiebar is per dag of per dagdeel te huur. Neem voor meer informatie en de prijsopgave contact met ons op.

Offerte aanvragen

  • © Copyright 2022 — Caffè Dono - Koffie, thee & meer...
  • Created by WebSentiment
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen